MHC is er voor iedereen!

22 juni 2023

Bonaire viert deze week de eerste ‘Pride’ van 21 t/m 25 juni 2023, georganiseerd door Stichting EQ. Op onze eiland zijn wij bevoorrecht om een grote diversiteit te hebben van mensen met verschillende culturen, geloofsovertuigingen, kleur en seksuele voorkeur.

Onze ambitie als MHC is om de kwaliteit van leven van álle inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren door kwalitatief hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg te bieden. Voor ons betekent dat ook dat we stilstaan bij het welzijn van ieder van onze clienten.

Hiermee benadrukken we dat íédereen welkom is bij MHC en dat uitsluiting en discriminatie geen plek heeft bij ons als zorginstelling. Als zorgprofessionals zijn we ons uitermate bewust van de desastreuze effecten van uitsluiting en discriminatie op de geestelijke gezondheid van mensen.

Tijdens de Pride op Bonaire zullen we daarom de vlag voor inclusie van de LHBT+ gemeenschap (de regenboogvlag) hijsen als teken dat wij als zorginstelling voor iedereen open staan en welkom heten, ongeachte orientatie of genderidentiteit.

Laten we allemaal de mooie diversiteit en eenheid van de Bonairiaanse gemeenschap vieren, omdat MHC er is voor iedereen!